Voedingspraktijk
de Wijze Keuze

Voeding, beweging en ontspanning

Stuur een mail

Veelgestelde vragen

Hieronder treft u een overzicht met de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!


Wat als ik maar een paar kilo wil afvallen kan ik dan nog steeds bij jullie terecht?

U kunt dan zeker ook bij ons terecht, ook als u niet wilt afvallen maar wel hulp wil bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon kunt u ook bij ons terecht voor een persoonlijk voedingsadvies.


Moet ik dan alles helemaal zelf gaan koken en is dat erg duur?

Nee hoor, de voedingsmiddelen die wij adviseren zijn in alle supermarkten te koop, veel producten die u kunt gebruiken zijn verse (diepvries) producten en zo kunt u kijken wat past binnen het seizoen en het budget wat u hanteert.


Kunnen jongeren deze methode ook volgen?

Jazeker, dit goed. Ook hier kijken we samen naar wat de jongere nodig heeft qua voedingsstoffen en hoe dit in het leefpatroon ingepast kan worden. De jongere moet wel zelf gemotiveerd zijn dit te gaan doen.


Wat houd de “nazorg” precies in?

Voordat de nazorg kan beginnen heeft u eerst een periode van stabilisatie, hierover vind u meer informatie in werkwijze. Nadat die periode is afgelopen hebben we in overleg nog een aantal keer contact met elkaar, hier kunt u uw ervaringen met ons delen. Dit kunnen ook momenten zijn om de motivatie weer terug te vinden om de gezonde levensstijl vol te houden.


 

Heeft u vragen?

Voedingspraktijk de Wijze Keuze is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur op nummer 06 - 186 28 018.

Of via email: info@dewijzekeuze.nl

Volg ons op Facebook.

Contact

Voedingspraktijk de Wijze Keuze
Marc Wijshake
Blauwe Hof 7409 
6602 XT Wijchen

Tel: 06 - 186 28 018.
Email: info@dewijzekeuze.nl

Sla
Eet je gezond!

Door gezond te eten heb je minder snel klachten.

Groenten
Eet je fit

Door gezond te eten voel je jezelf fitter.

Paprika
Eet lekker!

Gezond en lekker eten gaan hand in hand samen.