Voedingspraktijk
de Wijze Keuze

Voeding, beweging en ontspanning

Stuur een mail

Privacyverklaring

Voedingspraktijk de Wijze Keuze vindt het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beschermd. In deze privacyverklaring willen wij u graag op een transparante en heldere wijze uitleggen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Uiteraard houden we ons aan de wet 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG).

Heeft u nog vragen over deze privacyverklaring? Neem dan gerust contact met ons op!


Doel van verwerking van uw persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden verwerkt om een overeenkomst / opdracht te kunnen uitvoeren en u een factuur te kunnen sturen. We zullen alleen persoonsgegevens verwerken die we minimaal nodig hebben om overeenkomst / opdracht te kunnen uitvoeren en om uw een factuur te kunnen sturen.


Welke persoonsgegevens verwerken wij?

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer 

Wie gaan uw gegevens verwerken?

De gegevens worden ontvangen en verwerkt door Voedingspraktijk de Wijze Keuze. De gegevens die online worden bewaard of verkregen worden beveiligd met een SSL-certificaat. Waar nodig zullen we verwerkingsovereenkomsten afsluiten met partijen waar uw persoonsgegevens aan worden verstrekt. Wij zullen uw persoonsgegevens niet verstrekken aan partners die gevestigd zijn buiten de EU.


Hoe worden uw persoonsgegevens beveiligd?

We hebben maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen. De volgende maatregelen zijn getroffen:
  • Uw gegevens die online worden bewaard en verwerkt worden beveiligd met een beveiligde verbinding (SSL-verbinding).
  • Onze website is beveiligd met een SSL-certificaat.

Hoe lang slaan wij uw gegevens op?

Uw gegevens worden opgeslagen zolang de samenwerking bestaat. Na beëindiging van de samenwerking worden uw gegevens definitief verwijderd. Gegevens worden bewaard zolang de wet dat vereist.


Hoe kunt u uw gegevens inzien of wijzigen?

Stuur ons een e-mail en wij zullen u dan inzage geven in uw persoonsgegevens. U kunt via e-mail ook wijzigingen van uw gegevens doorsturen.  Recht op overdracht van uw gegevens


Recht om een klacht in te dienen

Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u ons een mail sturen of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Waarom hebben we uw persoonsgegevens nodig?

Zonder uw gegevens kunnen we voor u geen opdracht uitvoeren, geen contact met u opnemen over de opdracht via e-mail of telefonisch en geen factuur mailen. U heeft altijd het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens door Voedingspraktijk de Wijze Keuze weer in te trekken.


Heeft u vragen?

Voedingspraktijk de Wijze Keuze is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur op nummer 06 - 186 28 018.

Of via email: info@dewijzekeuze.nl

Contact

Voedingspraktijk de Wijze Keuze
Marc Wijshake
Zomertaling 131-8
6601 DW Wijchen

Tel: 06 - 186 28 018.
Email: info@dewijzekeuze.nl

Sla
Eet je gezond!

Door gezond te eten heb je minder snel klachten.

Groenten
Eet je fit

Door gezond te eten voel je jezelf fitter.

Paprika
Eet lekker!

Gezond en lekker eten gaan hand in hand samen.