Voedingspraktijk
de Wijze Keuze

Voeding, beweging en ontspanning

Stuur een mail

Over ons

Fijn dat u geïnteresseerd bent in Voedingspraktijk de Wijze Keuze. Eind 2020 zijn er gesprekken geweest met de familie Beeren om de praktijk die Bernadette Beeren heeft opgezet te behouden in Wijchen. Midden januari is de overname rond gekomen en op 1 maart 2021 is de praktijk door mij voortgezet.

Marc Wijshake

Ik ben Marc Wijshake geboren in 1970, in Voorburg en ik woon sinds 1976 in Wijchen. Ik ben altijd heel actief geweest met mijn gezin, sporten, werk, vinzwemtraining geven en klussen. Ik kon eten wat ik wilde en kwam nooit veel aan in gewicht. Doordat ik als gevolg van een dubbele nekhernia niet meer alles zo intensief kan merkte ik dat ik mijn voedingspatroon ook moest aanpassen. Ik ontdekte de methode door mijn lieve vriendin. Het bezig zijn met deze methode heeft mij veel inzicht gegeven in het gezonde goede voedingspatroon. Ik ben kilo’s kwijtgeraakt en heb nu een mooi evenwicht gevonden waardoor mijn gewicht stabiel blijft, heb meer energie over, en bijvoorbeeld geen droge voeten meer. Dit komt door mijn nieuwe voedingspatroon. Met mijn levenservaring en kennis over voeding wil ik u helpen en leren vinden van een geschikt voedingspatroon wat bij u past, zodat u dit ook zelf kan toepassen tijdens de gewichtsschommelingen op een later moment in uw leven zou kunnen ontstaan.

Marc Wijshake
Marc Wijshake

Els Smilde

Ik ben Els Smilde, geboren in 1967 en woon sinds 1999 in Wijchen. Al in 2008 heb ik kennis gemaakt met de methode die Bernadette in Wijchen heeft geïntroduceerd. Het eten zonder toegevoegde suikers is voor mij zo’n opluchting, ik heb veel meer energie, ben heel veel kilo’s kwijtgeraakt (>25kg) en kan veel makkelijker sporten. Toen ik in december hoorde dat de praktijk zou gaan stoppen voelde dat voor mij niet goed, het moest voor Wijchen beschikbaar blijven, voor iedereen. Want het werkt heel erg goed. Naast het werken voor de Wijze Keuze heb ik de Kinderpraktijk Evenwichtig, de praktijk voor kindercoaching, kinderoefentherapie en gewichtsbegeleiding voor kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag en geef ik vinzwemtraining.
Els

Heeft u vragen?

Voedingspraktijk de Wijze Keuze is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur op nummer 06 - 186 28 018.

Of via email: info@dewijzekeuze.nl

Volg ons op Facebook.

Contact

Voedingspraktijk de Wijze Keuze
Marc Wijshake
Blauwe Hof 7409 
6602 XT Wijchen

Tel: 06 - 186 28 018.
Email: info@dewijzekeuze.nl

Sla
Eet je gezond!

Door gezond te eten heb je minder snel klachten.

Groenten
Eet je fit

Door gezond te eten voel je jezelf fitter.

Paprika
Eet lekker!

Gezond en lekker eten gaan hand in hand samen.