Voedingspraktijk
de Wijze Keuze

Voeding, beweging en ontspanning

Stuur een mail

Disclaimer

De website www.dewijzekeuze.nl en de meeste onderdelen (tekst, foto's en filmpjes) zijn eigendom van Voedingspraktijk de Wijze Keuze.

Het is niet toegestaan (een deel van) deze site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te verspreiden of openbaar te maken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Voedingspraktijk de Wijze Keuze.

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Voedingspraktijk de Wijze Keuze sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, voortvloeiende uit het gebruik van deze website. Alle informatie op deze website kan ieder moment zonder nadere kennisgeving worden gewijzigd.

Voedingspraktijk de Wijze Keuze is niet verantwoordelijk voor de meningen van derden die op de site worden getoond. Hyperlinks die leiden naar externe websites buiten het domein www.dewijzekeuze.nl zijn geen eigendom van Voedingspraktijk de Wijze Keuze. Voedingspraktijk de Wijze Keuze aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van websites die niet door Voedingspraktijk de Wijze Keuze worden onderhouden.

 

Heeft u vragen?

Voedingspraktijk de Wijze Keuze is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur op nummer 06 - 186 28 018.

Of via email: info@dewijzekeuze.nl

Volg ons op Facebook.

Contact

Voedingspraktijk de Wijze Keuze
Marc Wijshake
Blauwe Hof 7409 
6602 XT Wijchen

Tel: 06 - 186 28 018.
Email: info@dewijzekeuze.nl

Sla
Eet je gezond!

Door gezond te eten heb je minder snel klachten.

Groenten
Eet je fit

Door gezond te eten voel je jezelf fitter.

Paprika
Eet lekker!

Gezond en lekker eten gaan hand in hand samen.